Anne Houtzager

Gas mask: Neo-Tokyo

Acryl 60 x 80 x 2 cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

1


Beschrijving:

Een beeld IN een beeld creëren. Dat was mijn doel met Gasmask: Neo-Tokyo. In de weerspiegeling van de glazen van het gasmasker zie je een gedeelte van de stad Tokyo (Tokio, 東京 Japan) en hoe deze er, in mijn mening, in de (niet zo verre) toekomst uit kan komen te zien. Gevuld met extreem veel kleurrijke neon-lichten, hoge gebouwen en opvallende advertenties. Dit alles lijkt allemaal heel mooi van buiten, maar wat voor invloeden hebben deze ontwikkelingen op de mensen en dieren om ons heen?

Website:

www.foxmonsterdesign.com

Biografie:

Mijn naam is Anne Houtzager. Ik ben een 24 jarige Graphic Designer en autodidacte kunstenares uit Den Bosch, Nederland. Ik ben gespecialiseerd in het maken van handgemaakte tekeningen en schilderijen m.b.v. potloden, stiften en acrylverf. Mijn werk wordt gekenmerkt door realistische, gedetailleerde, schokkende en kleurrijke beelden die als "wake-up call" dienen als het gaat over onderwerpen zoals: het milieu, kapitalisme, commercialisering, hebzucht en vrijheid.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors