Henk Jans

The road The weed The stones, july 2, 2017

olie pastel en acryl 50cm x 60cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

17


Beschrijving:

Onderweg zijn in de zoektocht die leven heet. Henk Jans maakt zijn schilderijen binnen de kaders van zijn thema "The road The weed The stones" - In een wereld, waarin een overvloed aan informatie; zoals wetenschap, politiek, religie, (fake)nieuws en opinie tot je komt, zou je de weg wel eens kwijt kunnen raken. De gitarist zoekt zijn weg in de huidige tijdgeest, tussen het welig onkruid van zin en onzin en rotsvast steen, dat de eeuwen in zich draagt.... Quo Vadis?

Website:

www.henkjans.nl

Biografie:

Henk Jans (1958) studeerde in de jaren tachtig van de vorige eeuw aan de Kunstacademie Constantijn Huygens te Kampen. Er volgde daarna een artistieke zoektocht, waarin hij zich als gitarist in bands en als liedjesschrijver opwierp. Hij werkte met grafische inkt, olieverf en schetste veel; de laatsten voornamelijk in de vorm van landschappen, waarin een pad met keien en plantengroei te zien was. Zodoende ontstond bij hem het thema “The road The weed The stones”.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors