W.D.S. de Vries

De Bij?

Rembrandt Olieverf 30 X 40

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

0


Beschrijving:

De benaming "Bij" is natuurlijk niet juist. Het is een hommel, maar de meeste mensen noemen het een bij, dus vandaar de naam BIJ (met vraagteken) van het schilderij. Het is geschilderd op een Katoenen doek met olieverf van Talens (Rembrandt). Dit om reden dat Rembrandt kleuren zeer echt zijn en bijna net zoveel pigment bevat als Oudt Hollandse olieverf.

Website:

Biografie:

Schilderijen zijn opgebouwd uit fragmenten van beelden zoals ik dat zelf in werkelijkheid waargenomen heb, tijdens mijn tochten verwonderd mij heel vaak omtrent de schoonheid van de prachtige luchten met hun wolken en prachtige dieren in de natuur. Zodra ik een foto collage heb gemaakt, maak ik eerst een potlood schets op een vel papier, dan zet ik de schets rechtsreeks op het olieverf doek en vervolgens vul ik de juiste plaatsten in met kleur

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors