Marianne Blok

Echt Hollands..

Acrylverf op doek 40x50cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

12


Beschrijving:

Ik heb deze man geschilderd omdat ik het zo'n echt puur Hollands plaatje vond. Waarschijnlijk met mooi weer van huis vertrokken maar onderweg een regenbui op zijn hoofd gekregen , de veel te grote capuchon snel over zijn hoofd getrokken ( capuchons zijn meestal te groot ). De uitdrukking op zijn gezicht zegt genoeg . Het schilderij heb ik snel en met grove streken geschilderd, om daardoor te kunnen laten zien dat het nat, koud en winderig is .

Website:

www.ateliermar.nl

Biografie:

Ik ben Marianne . Een autodidact schilder die aldoende leert . Portretten van mens en dier maak ik in opdracht in Acryl-en Olieverf .. Het liefst werk ik met krachtige kleuren wat ik dan ook toepas in mijn abstract schilderijen. Ik wissel tussen abstract en portret waardoor voor mij schilderen een grote uitdaging blijft . Mijn motivatie is : Een gelijkenis treffen en een ieder te laten genieten van een mooi schilderij !

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors