Debora Missoorten

"Do you think we lost our natural guide?

olie op doek 60x80x2 cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

0


Beschrijving:

Toen we vroeger nieuwe gebieden gingen ontdekken moest we vertrouwen en terugvallen op landkaarten en onze eigen intuïtie en lieten we meer aan het toeval over , heden ten daage zijn we afhankelijk geworden van technische snufjes zoals GPS systemen, Google Maps e.d., ik vraag me af hoe het gebruik van deze technische systemen onze menselijke evolutie.

Website:

http://www.atelierdeboram.com

Biografie:

Haar schilderijen kan men beschouwen als dagboekfragmenten uit het leven gegrepen , grotendeels gebaseerd op eigen fotomateriaal uit de periode tussen 1900 en 1960 en herinneringen aan de vele familieverhalen uit haar jeugd maar ook de actualiteit kan één van haar uitgangspunten zijn. Door middel van haar schilderijen probeert ze de aandacht te vestigen op grote en kleinere kwesties in ons dagelijks leven en dit doet ze liefst op een ludieke manier. Het gebruik van een gericht kleurenpalet verleent haar beelden een gevoel van idealisering en sentimentaliteit . De meeste van haar beelden zijn doordrongen van een geïdealiseerde weergave van de wereld.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors