Sofya Demskaya

Ik ben een kraai

Waterverf op Arches papier 38 x 57 cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

0


Beschrijving:

Veren, staarten, vleugels en oorverdovend gekrijs - dit alles kom je tegen als je kraaien per ongeluk in het veld stoort. Ontevreden en ook heel snel stuiven ze naar de hemel toe. Na een korte tijd hoor je enkel nog het gekrijs in de verte, een dikke mist doet alle geluiden verdoven. Dit is hun wereld, hun realiteit die je enkel kan/mag betreden indien je zelf een kraai bent.

Website:

http://sofyademskaya.com/

Biografie:

Ik ben afgestudeerd als fotografe aan het KASK te Gent, maar schilderen en tekenen blijven mijn grote liefde en ik tracht me er steeds meer in te ontwikkelen. Als een fotograaf moet ik altijd rekening houden met de realiteit die vaak haar grenzen bepaald. Het realiseren van eigen schilderijen en tekeningen, laat me toe om mijn vrijheidsgevoel verder te verkennen en eigen realiteit te creƫren met behulp van mijn fantasie.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors