Bets De Wilde

De Verteller.

Acryl en div mareialen 120/100

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

11


Beschrijving:

Nadat ik inmiddels 27 jaar tegen over de kerk woon, en deze nu met pijn mijn hart te koop staat (dit door de vele veranderingen in de maatschappij) heb ik geprobeerd dit beladen onderwerp op een zachte manier neer te zetten, door de moskee veel glitter en glans te geven en de kraai het verhaal te laten vertellen .

Website:

www.betsdewilde.nl

Biografie:

Bets de Wilde heeft zich ontwikkeld tot een bijzondere kunstenares door te kijken en te experimenteren met materialen en door zich te laten inspireren door haar omgeving.Niet in een hokje te plaatsen.Niet onder te brengen in een kunststroming.Bets de Wilde schildert vanuit haar ziel,altijd opzoek naar nieuwe impulsen,vormen en materialen en steeds nieuwe onderwerpen.Haar talent onstond op haar 40ste tijdens de lange ziekte (ME) hierdoor is zij autodidact.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors