Tineke Tukker

Tussentijds

olieverf / linnen 50x200 cm.

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

0


Beschrijving:

Naar aanleiding van het boek Kairos ( Joke Hermsen) en mijn eigen ervaring van het fenomeen tijdsbesef heb ik eenzelfde figuur in een andere ruimte weergegeven. Ook al ben je in gesprek met iemand dan nog kunnen er verschillende werkelijkheden naast elkaar bestaan.

Website:

www.tineketukker.nl

Biografie:

Tineke Tukker (Roermond 1959) woont en werkt in Alkmaar. Haar atelier kijkt uit op een gracht waar het schitterende Hollandse licht dagelijks aanwezig is. Binnen en buiten worden met een snelle, krachtige kleurige toets weergegeven. Haar alledaagse leven wordt geabstraheerd in sterke eenvoudige vormentaal. Zij schuwt de emotie niet, deze is een onderdeel van het geschilderde beeld. Zij komt uit een gezin van schilders en exposeert geregeld in binnen en buitenland. www.tineketukker.nl

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors