Veronica van Leth

Mother and Child

Olieverf op doek 70x80cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

0


Beschrijving:

Wat is er mooier dan een moeder die borstvoeding aan haar pasgeboren kind geeft. Het gebruik van blauw vanwege de associatie met de Madonna, waarbij het haar een mooi contrast geeft. Het bijzondere is dat de moeder niet naar het kind kijkt, maar met een trotse, zelfs wat verleidelijke blik opzij naar iemand.

Website:

www.veronicavanleth.nl

Biografie:

Veronica was altijd al creatief bezig, tekenen en met name portrettekenen was haar grote hobby. Begin jaren negentig heeft zij de Modeacademie gevolgd, waar ze voornamelijk leerde werken met (kleur) potlood en aquarel. In 2009 maakte zij de overstap naar olieverf. Op dit moment werkt ze voornamelijk aan portret opdrachten, zowel in olieverf als in potlood. Daarnaast schildert ze vrij werk waarin ze haar fantasie met werkelijkheid combineert. Haar schilderijen vallen op door haar kleurgebruik. Haar inspiratie komt overal vandaan, alles wat ze ziet of hoort kan leiden tot een nieuw schilderij, zelfs het kopje waaruit zij haar thee drinkt komt vaak voor op een schilderij.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors