Roland Maas

Annie, I'm not your daddy

olieverf op doek 100 cm x 120 cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

3


Beschrijving:

Vorig jaar vond ik bij het huisvuil een verzameling fotoboeken van een onbekende mevrouw. Al bladerend door haar albums kon ik overeenkomsten ontdekken met mijn familiealbums; sterker nog haar fotos riepen mijn herinneringen op. Ik besloot de gevonden foto's als uitgangspunt voor mijn schilderijen te gebruiken. 'Annie , I'm not your daddy' ontstond in augustus 2017 en is onderdeel van deze serie schilderijen waar ik momenteel nog steeds aan werk.

Website:

www.rolandmaasvisualart.com

Biografie:

Mijn naam is Roland Maas, geboren 1966. Ik studeerde grafische technieken en schilderen aan de kunstacademie te Breda. Na mijn afstuderen heb ik vooral ruimtelijk gewerkt, daarnaast heb ik ook veel gefotografeerd. Begin 2016 herontdekte ik de schilderkunst en ben ik me op het schilderen gaan concentreren.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors