Patrick de Bruijn

Madredeus

mixed media on wood 125x125

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

20


Beschrijving:

Madredeus:omdat zowel kunst als muziek je kan raken is dit werk een ode aan de portugese band met deze naam,soms kan ik een lied steeds opnieuw opzetten zodat het bijna een samenwerking wordt.

Website:

padada.nl

Biografie:

De rode draad in mijn werk, is een diepe fascinatie voor onze geschiedenis met zijn verborgen kennis. Oude culturen die met groot respect en bewustzijn in de natuur in harmonie leefden, en zich bewust waren van bruikbare energieën om ons heen. Deze kennis is voor mij een oneindig leerzame bron van inspiratie. Hier en nu kan ik mijn creatieve reis voortzetten door mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe technieken en materialen te voeden, en soms zo het oude met het nieuwe te verbinden Einddoel onbekend, onderweg zijn,en af en toe even stil staan bij één van mijn werken om zo van het uitzicht te genieten. ALLES IS AL AANWEZIG WE MOETEN HET ALLEEN ZICHTBAAR MAKEN (Pé

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors