Jetty Kooy Reawaruw

Pain and Hope

Mixed media: canvas, acrylverf, ijzer, glasverf, acrylgel. 80x60 cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

0


Beschrijving:

Het schilderij is zeer "in beweging" want een strijd staat ook nooit stil. Het rechter zwarte gedeelte bevat littekens die je in het leven opdoet, de linker kant is een zwarte kolk van verdriet en woede en pijn wat er uiteindelijk uit komt uit de ringen, deze bevatten ook de groene kleur want als deze gevoelens eruit komen is er plaats voor groei en ruimte . De gouden bollen stellen hoop voor , en rechtsonder het geheim, want elk mens heeft wel geheimen. De strijd van verwerking van pijn en verdriet waar hoop onontbeerlijk is.

Website:

http://www.jetstyle.eu/

Biografie:

Jetty Kooy Reawaruw Van origine ben ik een mix van nederlandse en indonesisch/molukse afkomst geboren in de stad Groningen in Nederland.Meer dan 10 jaar was ik werkzaam in de zorg voor verstandelijk gehandicapten en in de psychiatrie, dit wisselde ik af met creatieve beroepen. Als creatieveling was ik werkzaam o.a. als activiteitenbegeleidster, hotelentertainer, vrijwilliger TV-productiemedewerker. Tijdens de opleidingen Binnenhuisarchitectuur en InterieurStyling kwam tot uiting dat ik meer een Beeldend Kunstenares ben. Ik ben nu bezig met mijn “Creatieve Reis” en ik uit mij in verscheidene media; daarbij vind ik het heerlijk om kleuren, vormen, materialen, licht en technieken te combineren in mijn werken. Ik hoop dat anderen hier ook van genieten. “I Love to create Art, it sets me Free”

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors