Jetty Kooy Reawaruw

Talents and Pureness

mixed media: canvas, acrylverf, stof, glitterdeeltjes, glasverf. 115x29,5 cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

0


Beschrijving:

Dit stelt je leven voor: onderaan het begin van je leven, bovenin de moeilijkheden die het leven je biedt. In het midden: De cirkels onder de "groene kom" (met een bijna onzichtbare transparante laag van zelfbehoud) stellen de blauwdruk voor van genen, familie en leefomstandigheden die invloed hebben op je lichaam, geest en leven. De groene kom bevat bollen die je talenten voorstellen en die je meehelpen vooruit te komen. De witte vloeistof erboven stelt de puurheid voor, als jij jezelf trouw blijft (puur) dan is dat je gids. Zolang je je talenten en puurheid behoudt dan redt je het wel.

Website:

http://www.jetstyle.eu/

Biografie:

Jetty Kooy Reawaruw Van origine ben ik een mix van nederlandse en indonesisch/molukse afkomst geboren in de stad Groningen in Nederland.Meer dan 10 jaar was ik werkzaam in de zorg voor verstandelijk gehandicapten en in de psychiatrie, dit wisselde ik af met creatieve beroepen. Als creatieveling was ik werkzaam o.a. als activiteitenbegeleidster, hotelentertainer, vrijwilliger TV-productiemedewerker. Tijdens de opleidingen Binnenhuisarchitectuur en InterieurStyling kwam tot uiting dat ik meer een Beeldend Kunstenares ben. Ik ben nu bezig met mijn “Creatieve Reis” en ik uit mij in verscheidene media; daarbij vind ik het heerlijk om kleuren, vormen, materialen, licht en technieken te combineren in mijn werken. Ik hoop dat anderen hier ook van genieten. “I Love to create Art, it sets me Free”

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors