Julie Morin

Cactus Love

Olie op katoen 80x60cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

38


Beschrijving:

“Cactus Love” staat voor een charmante en sensuele vrouw die omringd wordt door een cactus. Ze lijkt je met haar blik uit te nodigen in haar wereld, versierd door bloemen in volle bloei en glanzende kristallen. De cactus op de achtergrond waarschuwt je echter om niet te dichtbij te komen. Zoals in veel van mijn schilderijen kan dit een uitnodiging zijn om dichterbij te komen of juist een waarschuwing daartoe. De vrouw is één met de natuur, alsof zij daarin haar oorsprong vindt, als een prachtige muze of fee die rechtstreeks je ziel inkijkt.

Website:

http://juliemorin-art.com/

Biografie:

Julie Morin is een kunstenares uit Frankrijk die momenteel in Rotterdam woont. Nadat ze was afgestudeerd van een Business School en een carrier in Marketing was begonnen, werd ze gediagnosticeerd met Lyme disease die haar mobiliteit belemmert. Dit moment zorgde er ook voor dat ze begon met schilderen, wat door haar wordt gezien als een manier van expressie. Vandaag vormen haar olieverfschilderijen sterke en krachtige vrouwelijke figuren die in dromerige omgeving worden uitgebeeld.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors