Julie Morin

Neptune

oliverf op katoen 120x80cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

21


Beschrijving:

Bij het schilderen van “Neptune” heb ik geprobeerd om de mystieke en etherische atmosfeer van de planeet Neptune te weergeven. Deze atmosfeer absorbeert rood licht, waardoor de planeet een mooie blauwe kleur krijgt. Hoge, dunne wolken drijven in de hogere atmosfeer, van waartussen twee majestueuze wezens verschijnen die rechtstreeks je ziel inkijken met hun ijzige blauwe blik. Verloren in de tijd vertegenwoordigt dit schilderij de schoonheid en aantrekkingskracht van het onbekende, koude en onzekere, hetgeen tevens aantrekkelijk is vanwege de hemelse schoonheid die het heeft.

Website:

http://juliemorin-art.com/

Biografie:

Julie Morin is een kunstenares uit Frankrijk die momenteel in Rotterdam woont. Nadat ze was afgestudeerd van een Business School en een carrier in Marketing was begonnen, werd ze gediagnosticeerd met Lyme disease die haar mobiliteit belemmert. Dit moment zorgde er ook voor dat ze begon met schilderen, wat door haar wordt gezien als een manier van expressie. Vandaag vormen haar olieverfschilderijen sterke en krachtige vrouwelijke figuren die in dromerige omgeving worden uitgebeeld.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors