Marijke Habernickel

Drie figuren in strijd

Acryl, pasta, zand en iinkt (kalligrafie). Zuurvrij papier 450gr s 80 x 100

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

0


Beschrijving:

Als 2 polariserende krachten tegenover elkaar staan kan een neutrale partij de zaak in evenwicht houden. De gezichten zijn geheel of gedeeltelijk bedekt met een sjaal of doek. Is het een islamitische dracht of winterse kleding? De figuren staan dicht op elkaar. Gaat het om strijd van turkse meisjes en ouders ov er het al of niet dragen van een hoofddoek op school. Het verbod van hoofddoekjes dragen anno 2016 is absurd.

Website:

www.ateliermarijke.nl

Biografie:

De droom is werkelijkheid geworden, Ik ging naar de Academie voor Beeldende Kunst in Alkmaar en werd nieuwsgierig naar materialen en hun mogelijkheden. Houtskool, aquarel, pastel, acryl, olieverf, broux de noix en inkten. Dit nodigde haar uit meer opleidingen te volgen en zich zoveel mogelijk bijzondere technieken eigen te maken. Dit proces gaat nog steeds door. Op basis van de opgebouwde kennis heb ik een eigen leermethode ontwikkeld. Kijk ook een op mijn website.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors