Natacha Hulsebosch

Zwangerschap

kunststof acrylaat op dibondplaat 150x100cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

3


Beschrijving:

Zwangerschap. 15 jaar en zwanger in een onveilige omgeving met een agressieve vriend. Niets zeggen en doen alsof er niets aan de hand is lukt niet altijd. #stil #veeltranen #verdiet #zwangerschap #verleden #blijfvanmijnlijf #verlorenjeugd #gewonnentoekomst Aan Mitchell; een kind krijgen is het mooiste wat een vrouw kan overkomen, deze zwangerschaptranen zijn dan ook niet om jou maar voor jou geweest. Ze hebben ons de weg gewezen naar een beter bestaan.

Website:

www.natachahulsebosch.nl

Biografie:

"Het liefst maak ik mooie dingen en mensen blij, als ik emotie op beeld kan vastleggen word ik ook gelukkig." Natacha is autodidact en werd op jonge leeftijd moeder, is zichzelf blijven ontwikkelen op creatieve vlakken. In 2001 haar eigen ontwerpstudio begonnen, opleidingen/trainingen in communicatie gedaan. In 2012 is Natacha eigen werk gaan maken. Heeft met haar werk in o.a. Paleis Soestdijk en het Loo, textielmuseum gehangen, en heeft prijzen/oorkondes op naamstaan.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors