Willem Rasing

Evolution

Acryl op paneel 85 cm x 245 cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

35


Beschrijving:

Voor Willem Rasing, een van Nederlands’ meest eigenzinnige kunstenaars, die naar mijn mening veel te weinig aandacht krijgt, gezien zijn grote talent wil ik graag het bovenstaande schilderij (vijfluik) insturen. Willem gaat er bij zijn werken vanuit dat wij mensen afstammen van de apen en sindsdien nog maar weinig geëvolueerd zijn. Nog dagelijks geven wij toe aan onze oerdriften (seks en agressie). Het werk van Willem stelt de vraag: "Wat hebben wij geleerd?" (misschien wel met een trieste conclusie als antwoord).

Website:

wrasing1.wix.com/willemrasingartoons

Biografie:

Geboren in 1954 en studeerde kunst en kunstgeschiedenis aan diverse academies om docent in de kunsten te worden. Werkt als illustrator/vrij beeldend kunstenaar en neemt al jaren deel aan nationale en internationale cartoonfestivals. Prijzen en exposities in binnen- en buitenland. Sinds 2007 president FECO-Holland.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors