Gerrie Noordijk

De Tuin van Adonis

Olieverf op linnen 130x130

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

13


Beschrijving:

Dit schilderij is de innerlijke reis naar het hart. Hierdoor ontstaat een verbinding: Al wordt het Ene en het Ene Alles. Een sfeer (innerlijk), het middelpunt in het vierkant (uiterlijk) staat voor de stabiliteit (evenwicht/oplossing) en de vierde dimensie. Nog meer symboliek is te vinden in onder andere: Adonisvlinders (de god van liefde) in de blauwe lucht en naar het midden de Witten (de zielen) die hun Thuis vinden in de Boom (persoonlijkheid), die vliegen, rusten en zijn in het licht dat uitstraalt tot aan de sterren (lichtbroeders en -zusters). Dit schilderij is gemaakt op de levendige muziek: Le jardin de Adonis van Bensusan. Naast dit schilderij is ook een beschilderde luit. Voor deze zie (knip en plak in browser): gerrienoordijk.nl/mediaalbum/viewitem/1678/Luit_bij_de_tuin_van_adonis_37x80_olieverf_op_luit

Website:

www.gerrienoordijk.nl

Biografie:

Gerrie Noordijk is geboren (1965) en woonachtig in Vaassen. Ze heeft Grafiek gestudeerd aan de CABK (1984-1988) te Kampen. Na haar studie begonnen met schilderen (autodidact). Ze heeft veel naar de waarneming gewerkt. Na 2004 ligt de nadruk nu op de innerlijke mens, op een diverse wijze. Het werk staat voor de levensweg of het wandelen naar het licht. De werken waren eerst onrustiger van aard daar is veel rust en licht in gekomen.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors