Evelien Hoogendoorn-Doeleman

Drie-Eenheid van God

3D met klei, gips en acrylverf 120cm x 70cm

Om op dit schilderij te stemmen vul je hier je e-mail adres in en volg je de stappen:

* Dit veld is verplicht.

** Een keuze maken is verplicht.

Versturen
Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt, ontvang je ter bevestiging en beveiliging een link in je mailbox. Pas als je daar op hebt geklikt is je stem actief. Je e-mail adres wordt enkel gebruikt als beveiliging en niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Aantal stemmen:

11


Beschrijving:

Met respect heb ik de drie-eenheid van God afgebeeld in 3D met klei, gips en acrylverf. De Sagittarius A*; een superzwaar, zwart gat in het centrum van de melkweg. Waar de wetenschap eindigt, begint het geloof. Met ontzag ziet de mensheid in de kosmos een macht boven zichzelf. Stap in mijn schilderij en zie de weg naar de Vader achter het zwarte gat. Bij de Vader is de muziek en het hemelslicht uitnodigend. De poort is afgebeeld als de doornenkroon van Jezus Christus. Je gaat onder deze poort door om tot de Vader te komen. Op deze weg word je geleid door de Heilige Geest die afgebeeld is als een lieflijke duif.

Website:

www.evelienspalet.nl

Biografie:

Ik ben autodidactisch kunstenares midden in de woonkamer tussen mijn vier kinderen; ik heb alles met eigen technieken gecreëerd en werk met klei, doeken, gips en acrylverf op doek. Ik haal mijn inspiratie graag uit de Bijbel. Het Boek zit vol van kennis dat nog steeds van toepassing is en is een goede tegenhang voor agressie. Ook leg ik graag mijn passie voor de geboorte vast op doek.

Vorige Volgende Overzicht

Sponsors